Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi200g20kcal3g3g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g900g180kcal9g27g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)300g204kcal4.8g44.7g0.3g0g
Hirvenjauheliha oma saalis600g672kcal132g0g18g0g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12164g2894kcal305.6g155.6g112.8g0g
Valittu annoskoko6082g1447kcal152.8g77.8g56.4g0g
Annoskoko puolitettuna3041g723kcal76.4g38.9g28.2g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132389