Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g1499g4241kcal68.9g470.5g226.3g82.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g899g183kcal5.4g34.2g2.7g12.6g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g899g1573kcal224.8g4.5g80.9g0g
Oliivi kivetön musta rainbow599g1079kcal3.6g34.2g101.9g0g
Pesto Rosso, Barilla300g989kcal12g36g88.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1499g300kcal9g56.9g4.5g21g
Basilika, tuore90g36kcal2.8g4.5g0.7g3.5g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g300g869kcal98.9g0g50.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12168g18539kcal850.8g1281.6g1112.6g239g
Valittu annoskoko6084g9269kcal425.4g640.8g556.3g119.5g
Annoskoko puolitettuna3042g4635kcal212.7g320.4g278.2g59.8g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176058