Mantelileipä (rahka) - karppi - sovellettuSCD

Ensin kosteat aineet kulhoon ja sekaisin, sitten kuivat aineet perään, sekoitus ja uuniin 175 astetta n. 30 min

Annoksesta tulee 19 kpl keskimäärin 32g/kpl valmispaino siis.

Painohävikki valmistuksessa n. 20%. => punnittu valmispaino + 20% = raakapaino eli se joka tallennetaan kalorilaskuriin.

Näitä voi syödä myös makeana kahvileipänä kun laittaa päälle jotain makeaa, NAM!

Juuri valmistuneesta taikinasta kun nostaa nokareita pellille, ei tarvitse taputella, leviävät uunissa itsestään littanoiksi.

Noin 10 min odottelua ja saat nokareista enemmän oikean sämpylän oloisia, nyt kannattaa hieman muotoillakin, niin saat pyöreitä ja tasaisia.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1200g1712kcal150g3.6g123g0g
Maitorahka, maustamaton (Valio) 250 g, 1 purkki2000g1280kcal220g84g8g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)40g8kcal0g2.6g0g0g
Parmesan formaggio da pasta216g987kcal86.4g0g71.3g0g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12.1g0g0.2g
Manteli 1680g10347kcal404.2g110.9g907.2g121g
Rypsiöljy 168g1486kcal0g0g168g0g
Ruokasuola jodioitu 16g0.4kcal0.1g0g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 280g905kcal81.2g19.6g56g85.7g
Seesaminsiemen, kuorineen 224g1510kcal60.2g15.5g129.9g27.6g
KauraKuitunen (Hirvelä)232g285kcal16.7g37.4g7.7g161.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12176g37153kcal2041g571.4g2942.2g792.4g
Valittu annoskoko6088g18576kcal1020.5g285.7g1471.1g396.2g
Annoskoko puolitettuna3044g9288kcal510.3g142.9g735.6g198.1g
Arvot/100g100g305kcal16.8g4.7g24.2g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238385