Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha200g360kcal36g0g24g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto41g115kcal7.8g0g9g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka25g6.2kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Chili paprika punainen2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tomaattimurska (Euro shopper)250g75kcal2.5g10g1g0.5g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g28g99kcal7.7g0.6g7.4g0g
Ketsuppi, Pirkka15g16kcal0.1g3.7g0g0.2g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g10g22kcal0.6g2.5g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1218g1499kcal111.2g40.2g95.2g3.6g
Valittu annoskoko609g750kcal55.6g20.1g47.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna305g375kcal27.8g10.1g23.8g0.9g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716