Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl210g252kcal39.9g1.9g9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.6g6.8kcal0.5g1.1g0g0.1g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Ruokosokeri4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Parsakaali brokkoli 219g77kcal10.1g4.3g0.7g5.5g
Suippopaprika, makea, Pirkka31g7.8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Cashewpähkinä 44g251kcal8.8g8.2g20.3g1.5g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g4.8g14kcal0.4g0.8g0.9g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu8.7g79kcal0g0g8.7g0g
Maizena maissitärkkelys15g54kcal0.1g13.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1218g1563kcal123.2g78.8g79.6g17g
Valittu annoskoko609g782kcal61.6g39.4g39.8g8.5g
Annoskoko puolitettuna305g391kcal30.8g19.7g19.9g4.3g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.5g6.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721