Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola28g45kcal2.3g1.1g3.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima56g219kcal16.3g0g16.9g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Paprika punainen 191g56kcal1.8g8.6g0.8g3.6g
Jauheliha, sika-nauta 225g498kcal39.4g0g38.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g68g108kcal5.4g2.7g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1219g2011kcal131.2g28g153g8.4g
Valittu annoskoko610g1005kcal65.6g14g76.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna305g503kcal32.8g7g38.3g2.1g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535