Nauhapastaa broilerinjauhelihalla ja kasviksilla

-Keitä vesi ( noin litra)
-Lisää oliiviöljy ja suola
-Lisää tagliatellet veteen ja keitä pakkauksessa olevan ajan mukaan.

-Poimi tagliatellet vedestä pastakauhalla (ÄLÄ kaada vettä pois!!) siivilään ja huuhtase kraanaveden alla.

- Pistä pasta valmiiksi lautasille
- Lisää pastasta säästettyyn keitinveteen kasvikset pakkasesta ja keitä siinä kunnes ovat kypsiä.

- Kaada kasvikset keitin vesineen siivilän läpi ja huuhtase kraanan alla.

-Laita lautasille jossa pasta odottaa
- Paista pastan kiehumista odotellessasi pannulla broilerin jauheliha ruokalusikallisessa rypsiöljyä kivan rapeaksi.

- Mausta broileri miten haluat
- Kaada paistettu broikku lautaselle pastan ja vihannesten kylkeen.

-lisää ketsuppia jos tahdot
-nauti.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Omenao
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle, euroshopper106g366kcal12.7g76.1g1.3g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Pirkka broilerin paistijauheliha 250 g, annos 250g282g363kcal42.2g0g25.3g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka169g117kcal6.8g18.6g1.4g5.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 15g134kcal0g0g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1219g2438kcal123.4g189.4g140.4g10.4g
Valittu annoskoko610g1219kcal61.7g94.7g70.2g5.2g
Annoskoko puolitettuna305g610kcal30.9g47.4g35.1g2.6g
Arvot/100g100g200kcal10.1g15.5g11.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223021