Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g225g79kcal2.3g14.6g1.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 169g541kcal45.2g0g40.4g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g90g315kcal16.2g53.1g3.5g5.4g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g90g144kcal0.7g5.4g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1220g2177kcal129.8g149.6g117.2g12g
Valittu annoskoko610g1088kcal64.9g74.8g58.6g6g
Annoskoko puolitettuna305g544kcal32.5g37.4g29.3g3g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720