Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 1000g689kcal50.6g93.6g4g31g
Kasvisliemikuutio 60g183kcal5.7g8.1g14.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g800g608kcal128g11.2g5.6g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12184g3146kcal377g256.2g49g84.2g
Valittu annoskoko6092g1573kcal188.5g128.1g24.5g42.1g
Annoskoko puolitettuna3046g787kcal94.3g64.1g12.3g21.1g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234