Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 1001g690kcal50.6g93.7g4g31g
Kasvisliemikuutio 60g183kcal5.7g8.1g14.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 4003g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g801g608kcal128.1g11.2g5.6g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12192g3148kcal377.2g256.4g49g84.2g
Valittu annoskoko6096g1574kcal188.6g128.2g24.5g42.1g
Annoskoko puolitettuna3048g787kcal94.3g64.1g12.3g21.1g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234