Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g2410g578kcal43.4g72.3g12g45.8g
Sipuli (kuorittu)1205g325kcal15.7g57.8g2.4g20.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2410g7954kcal48.2g72.3g843.3g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12192g17783kcal217.2g414g1716.2g139g
Valittu annoskoko6096g8892kcal108.6g207g858.1g69.5g
Annoskoko puolitettuna3048g4446kcal54.3g103.5g429.1g34.8g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381750