Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Lanttu 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g17g20kcal0.5g0.6g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g92kcal1.8g5g6.8g1.4g
Valittu annoskoko61g46kcal0.9g2.5g3.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna31g23kcal0.5g1.3g1.7g0.4g
Arvot/100g100g75kcal1.5g4.1g5.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600