Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus0.4g1.3kcal0g0g0.1g0g
Herne 10g7.2kcal0.5g1g0g0.3g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 8.3g18kcal1.5g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g54kcal4g2g3g0.6g
Valittu annoskoko61g27kcal2g1g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna31g14kcal1g0.5g0.8g0.2g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061