Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g6.6g3.9kcal0.1g0.9g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1.4g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g15kcal0.2g2.4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko61g7kcal0.1g1.2g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g4kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g12kcal0.2g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720