Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g23g5.6kcal0.3g0.8g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha12g20kcal2.2g0g1.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g55kcal5g2g2.6g1g
Valittu annoskoko61g28kcal2.5g1g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g14kcal1.3g0.5g0.7g0.3g
Arvot/100g100g45kcal4.1g1.6g2.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260732