DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 37g10kcal0.4g1.5g0.1g0.8g
Voi vähäsuolainen 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Siirappi 1g3.1kcal0g0.8g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.3g0g1.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.3g7.7kcal0g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g107kcal7.4g5.2g6g1.8g
Valittu annoskoko61g54kcal3.7g2.6g3g0.9g
Annoskoko puolitettuna31g27kcal1.9g1.3g1.5g0.5g
Arvot/100g100g88kcal6.1g4.3g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464