Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g16g39kcal2.3g0.2g3.3g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi6.6g32kcal0.7g0.1g3.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g16g5.5kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Salsa medium (Rainbow)5.1g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g2.3g7.7kcal0g0.1g0.8g0g
Kesäkurpitsa12g2kcal0g0.3g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g177kcal6.8g4.4g15g1g
Valittu annoskoko61g88kcal3.4g2.2g7.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g44kcal1.7g1.1g3.8g0.3g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.6g12.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274