Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 39g25kcal1.2g1.9g1.4g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta13g46kcal1.6g8.8g0.3g0.4g
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g179kcal7.8g21.4g6.8g0.8g
Valittu annoskoko61g89kcal3.9g10.7g3.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g45kcal2g5.4g1.7g0.2g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.5g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356