Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 9g66kcal0.1g0g7.4g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g9g46kcal0.3g5.7g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Sokeri 10g40kcal0g9.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.2g0.2g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.9g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.7g2.3kcal0.2g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g428kcal6.2g50.4g22g1g
Valittu annoskoko61g214kcal3.1g25.2g11g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g107kcal1.6g12.6g5.5g0.3g
Arvot/100g100g349kcal5.1g41.1g17.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594