Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 18g5.1kcal0.2g0.7g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Punajuuri 2.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.3g12kcal1.4g0g0.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.7g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g45kcal3.4g3g1.6g1.2g
Valittu annoskoko61g22kcal1.7g1.5g0.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna31g11kcal0.9g0.8g0.4g0.3g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.5g1.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374