Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.12g43kcal1.6g8.3g0.3g0.5g
Kevytmaito (Valio)37g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g174kcal8.2g20.2g6.8g1g
Valittu annoskoko61g87kcal4.1g10.1g3.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g44kcal2.1g5.1g1.7g0.3g
Arvot/100g100g142kcal6.7g16.5g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118000