Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original1.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kermaviilikastike 14g21kcal0.3g1.4g1.6g0g
Tilli, tuore 3.5g1kcal0.1g0g0g0.1g
Kaali, valkokaali35g7.4kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Kananmuna, keitetty 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g82kcal3.6g5.4g5g1.6g
Valittu annoskoko61g41kcal1.8g2.7g2.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna31g21kcal0.9g1.4g1.3g0.4g
Arvot/100g100g67kcal2.9g4.4g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233