Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g28g47kcal5.6g0g2.8g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g21g5.1kcal0.4g0.6g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Margariini 80% keskiarvo1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)7g12kcal0.2g0.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g148kcal12.4g2.2g10.2g1g
Valittu annoskoko61g74kcal6.2g1.1g5.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g37kcal3.1g0.6g2.6g0.3g
Arvot/100g100g121kcal10.1g1.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461