Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen27g6.9kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti8.8g25kcal0.3g0.5g2.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.3g0g1.8g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 7g16kcal1.1g0g1.3g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio1.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g159kcal10.4g3.4g11.6g1g
Valittu annoskoko61g80kcal5.2g1.7g5.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g40kcal2.6g0.9g2.9g0.3g
Arvot/100g100g130kcal8.5g2.8g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317