Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty28g39kcal1.5g7.9g0.2g1g
Chorizo makkara, annos 100g19g49kcal2.1g0.9g4.1g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)12g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g194kcal7.4g18.8g10g2g
Valittu annoskoko61g97kcal3.7g9.4g5g1g
Annoskoko puolitettuna31g49kcal1.9g4.7g2.5g0.5g
Arvot/100g100g158kcal6g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422332