Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 25g10kcal0.3g1.8g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g4.2g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 7g23kcal1.9g0g1.7g0g
Riisi, keitetty, suolaa 11g15kcal0.3g3.2g0g0.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g7g18kcal1.3g0g1.6g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g7g8.5kcal0.2g0.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g151kcal8.2g11.6g8.2g1.4g
Valittu annoskoko61g75kcal4.1g5.8g4.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna31g38kcal2.1g2.9g2.1g0.4g
Arvot/100g100g123kcal6.7g9.5g6.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059