Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Lapinliha,poronkäristys 750g12g16kcal2.5g0.1g0.7g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow6.2g5kcal0.3g0.8g0.1g0.2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g7.8g20kcal1.5g0g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g84kcal8.6g2.2g5g0.6g
Valittu annoskoko61g42kcal4.3g1.1g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna31g21kcal2.2g0.6g1.3g0.2g
Arvot/100g100g69kcal7g1.8g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209710