Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt16g7.2kcal0.5g0.8g0.2g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 13g10kcal2.2g0g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g66kcal6g7g1.2g0.4g
Valittu annoskoko61g33kcal3g3.5g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g17kcal1.5g1.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g54kcal4.9g5.7g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519