Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g16g9kcal0.2g1.1g0.4g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g7.8g13kcal0.2g0.5g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g105kcal6.8g5g6.4g0.6g
Valittu annoskoko61g53kcal3.4g2.5g3.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna31g26kcal1.7g1.3g1.6g0.2g
Arvot/100g100g86kcal5.5g4.1g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348