Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo9g67kcal0g0g7.5g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g54kcal1.6g10.9g0.2g0.5g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 13g11kcal0.1g2.3g0.1g0.2g
Taloussuklaa, Fazer6.3g32kcal0.2g3.5g1.9g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g431kcal5.6g54.2g20.8g2g
Valittu annoskoko62g215kcal2.8g27.1g10.4g1g
Annoskoko puolitettuna31g108kcal1.4g13.6g5.2g0.5g
Arvot/100g100g350kcal4.6g44.1g16.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124328