Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 10g19kcal2.7g0g0.9g0g
Paprika punainen 5g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 17g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tomaatti 20g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g121kcal6.2g3.4g9g1.2g
Valittu annoskoko62g61kcal3.1g1.7g4.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna31g30kcal1.6g0.9g2.3g0.3g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358