Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g4.7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri 1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.1g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.6g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g41kcal0.8g3.8g2.2g0.8g
Valittu annoskoko62g20kcal0.4g1.9g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g10kcal0.2g1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g33kcal0.7g3.1g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944