Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Punajuuri 6.6g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 9g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Porkkana 5.6g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]3.2g11kcal0.4g0g1.2g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 9g26kcal1g0.8g2.2g0g
Sitruuna kuorittu 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g102kcal3.6g7g6.8g1g
Valittu annoskoko62g51kcal1.8g3.5g3.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g26kcal0.9g1.8g1.7g0.3g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.7g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209