Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 4.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Maito rasvaton 200ml4.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.2g30kcal0g0g3.3g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Mustikka metsä- 10g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Raparperi 7.5g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g304kcal4.8g43.6g11.4g1.8g
Valittu annoskoko62g152kcal2.4g21.8g5.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna31g76kcal1.2g10.9g2.9g0.5g
Arvot/100g100g246kcal3.9g35.3g9.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294678