Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 26g4.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)12g4.9kcal0.2g1g0g0.2g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g4.7g13kcal0.9g0g1.1g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g13g15kcal2.4g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g79kcal7.4g3.8g3.6g1g
Valittu annoskoko62g39kcal3.7g1.9g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g20kcal1.9g1g0.9g0.3g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417