Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)24g33kcal2.6g0.1g2.5g0g
Sokeri 8.4g34kcal0g8.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3g27kcal0g0g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.4g22kcal0.7g4.5g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Raparperi 10g3.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Mansikka 6.7g3.1kcal0g0.6g0g0.1g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g252kcal6.8g29.8g11.2g0.8g
Valittu annoskoko61g126kcal3.4g14.9g5.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g63kcal1.7g7.5g2.8g0.2g
Arvot/100g100g205kcal5.5g24.3g9.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410692