Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Voi 3.9g28kcal0g0g3.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kaurahiutale 3.1g12kcal0.5g1.8g0.2g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light5.9g14kcal1.6g0.2g0.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki10g5.5kcal0.8g0.5g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Basilika, kuivattu 2.3g6kcal0.3g0.5g0.1g0.9g
Ruokaöljy keskiarvo 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g220kcal8.6g21g10.6g3.6g
Valittu annoskoko62g110kcal4.3g10.5g5.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna31g55kcal2.2g5.3g2.7g0.9g
Arvot/100g100g178kcal7g17g8.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722