Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 27g12kcal0.1g1.8g0.2g0.9g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g20g76kcal0g19.2g0g0g
Suklaa tumma 12g61kcal0.5g6.2g3.6g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g298kcal1.2g54.4g7.6g3g
Valittu annoskoko62g149kcal0.6g27.2g3.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna31g75kcal0.3g13.6g1.9g0.8g
Arvot/100g100g242kcal1g44.2g6.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914