Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g2.2g8.3kcal0g2g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g11g11kcal1.5g0.2g0.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)22g19kcal0.2g0.8g1.5g0g
Sieni tatti, hapero 22g6kcal0.4g0.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g94kcal4.2g7.4g4.8g1g
Valittu annoskoko62g47kcal2.1g3.7g2.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g24kcal1.1g1.9g1.2g0.3g
Arvot/100g100g77kcal3.4g6g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234