Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 24g3.7kcal0.2g0.5g0g0.5g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g2.3g5.9kcal0.1g0.1g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g24kcal0.8g1.6g1.4g1g
Valittu annoskoko62g12kcal0.4g0.8g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g6kcal0.2g0.4g0.4g0.3g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.3g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093