Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g17g19kcal3.9g0g0.3g0g
Kesäkurpitsa, tuore11g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 6.8g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.4g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g7.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli7.3g26kcal0.8g5.4g0.1g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g128kcal10.2g13.8g3g1g
Valittu annoskoko62g64kcal5.1g6.9g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g32kcal2.6g3.5g0.8g0.3g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.1g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110832