Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 12g4.8kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Karpalo 13g4.1kcal0.1g0.4g0.1g0.4g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow6.1g21kcal0.7g4.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g59kcal1.8g11g0.6g1.4g
Valittu annoskoko62g30kcal0.9g5.5g0.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna31g15kcal0.5g2.8g0.2g0.4g
Arvot/100g100g48kcal1.5g8.9g0.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832