Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 11g12kcal2.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 11g3.6kcal0.1g0.6g0g0.3g
Lanttu 6.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 6.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.3g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g48kcal5.6g3.6g0.6g1g
Valittu annoskoko62g24kcal2.8g1.8g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g12kcal1.4g0.9g0.2g0.3g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.9g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280