Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Valkuainen (100g)10g4.1kcal1g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g2.2g1.4kcal0.1g0g0.5g0g
Taloussuklaa, Fazer11g57kcal0.4g6.1g3.3g0.6g
Vispikerma Flora 20%27g60kcal0.8g1.4g5.5g0g
Marianne suklaarakeet8.2g39kcal0.2g5.7g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g331kcal5.8g26.6g22.4g1.2g
Valittu annoskoko62g166kcal2.9g13.3g11.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna31g83kcal1.5g6.7g5.6g0.3g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410