Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 4.6g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g25kcal2.9g0g1.5g0g
Sipuli 6.6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 8.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g16g8.2kcal0.2g1.2g0.2g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g8.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g89kcal6.8g4.4g4.4g0.8g
Valittu annoskoko62g45kcal3.4g2.2g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g22kcal1.7g1.1g1.1g0.2g
Arvot/100g100g72kcal5.5g3.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484