Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa14g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tomaatti 18g4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g17g47kcal2.6g0.9g3.6g0.2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g4.7g12kcal1.4g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g150kcal8.6g4.6g10.8g1.2g
Valittu annoskoko62g75kcal4.3g2.3g5.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna31g38kcal2.2g1.2g2.7g0.3g
Arvot/100g100g122kcal7g3.7g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799