Makaroonisalatti

Keitä makaronit, pilko juusto, omena, suolakurkku, kinkku(jos tarvitsee), ja rypäleet makaroonin sekaan.

Tee majonesi munasta, suolasta, sokerista, 1 rkl sinappia ja 2rkl etikkaa(joita ei ole ohjeessa) ja rypsiöljystä.

Majoneesi kannattaa tehdä sauvasekoittimella, jotta vatkaus on tarpeeksi voimakas.

Lisää oljyä noin 1,5-2 dl ohuena nauhana, kunnes majoneesi on tarpeeksi paksua.

Lisää makaroonin joukkoon.

Tarjoillaan kylmänä...

Hyvää ruokahalua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)2.2g4.8kcal0.3g0g0.4g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]15g17kcal2.3g0.2g0.8g0g
Omena, keskikokoinen 200g11g3.7kcal0g0.8g0g0.2g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )6.6g3.3kcal0g0.8g0g0g
Oltermanni, perinteinen4.4g16kcal1.1g0g1.3g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 4.4g3.3kcal0g0.7g0g0g
Makaroni, pasta 10g32kcal1g6.4g0.1g0.3g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g291kcal9.4g20g19.2g1g
Valittu annoskoko62g146kcal4.7g10g9.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g73kcal2.4g5g4.8g0.3g
Arvot/100g100g236kcal7.6g16.2g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76607