Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 3.6g8.3kcal0.2g0.6g0.5g0.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 3.6g7.2kcal0.1g0.1g0.7g0.2g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g83kcal2.5g16.8g0.3g0.8g
Kauralese 3.6g13kcal0.7g1.7g0.3g0.6g
Vehnälese 1.5g3.3kcal0.2g0.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g262kcal7.4g40.6g6.8g4.6g
Valittu annoskoko62g131kcal3.7g20.3g3.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna31g66kcal1.9g10.2g1.7g1.2g
Arvot/100g100g212kcal6g32.9g5.5g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79369