PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 5.9g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 5.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Riisi puuroutuva 10g33kcal0.6g7.4g0.1g0.2g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g7.8g4.7kcal0.1g0.4g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g1.2g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g0.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g125kcal3g18.2g4.2g1g
Valittu annoskoko62g62kcal1.5g9.1g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g31kcal0.8g4.6g1.1g0.3g
Arvot/100g100g101kcal2.4g14.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816