Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g34g20kcal0.5g4.4g0g0.3g
Nakki, keskiarvo 14g33kcal1.6g0.2g2.9g0g
Kananmuna, paistettu 7.7g16kcal1g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g178kcal6.2g9.6g12.6g0.8g
Valittu annoskoko62g89kcal3.1g4.8g6.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g44kcal1.6g2.4g3.2g0.2g
Arvot/100g100g144kcal5g7.8g10.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386094